Hiša v Manžanu pri Kopru
Enodružinska hiša z odprtim pogledom na dolino.

Na goli parceli je zrasla enodružinska večja hiša z odprtim pogledom na dolino. Odgovorni izvajalec gradbenih del je bilo podjetje Viaduct d.o.o., za manjša dela pa so bili najeti pogodbeni podizvajalci.

Hiša v Ankaranu
Na ruševinah stare kamnite hiše je nastala povsem nova več družinska hiša s pogledom na Koperski zaliv.

Na ruševinah stare kamnite hiše je nastala povsem nova več družinska hiša s pogledom na Koperski zaliv. Odgovorni izvajalec gradbenih del je bil v celoti Viaduct d.o.o. Hišo je bila prodana še v fazi gradnje.

Pomjan nad Koprom
Obnovljena hiša s posestvom.

Iz ruševine je obnovljena hišo s posestvom. Obdržan je stari istrski izgled (gradnja iz kamna), z vso moderno tehnologijo toplotne in proti vlagne izolacije. Urejena je tudi vsa okolica.
Na slikah je možno videti prejšnje stanje, ter stanje po gradnji. Gradnja je bila zaključena v 5 mesecih.

Popolnoma obnovljena prej zapuščena vas Dilici pri Pomjanu nad Koprom
Obnovljena je bila cela vas.

Obnovljena je bila cela vas. Prej je bila to zapuščena vas s samo eno prebivajočo družino. Sedaj ima ta vas 5 družin in je povsem obnovljena. Zaradi lepega pogleda in mirne okolice se gradnja novih hiš v moderno-klasičnem slogu nadaljuje.

Hiša v Gregoričih
Na ruševinah stare kamnite hiše je nastala povsem nova enodružinska hiša s pogledom na Koperski zaliv.

Na ruševinah stare kamnite hiše je nastala povsem nova enodružinska hiša s pogledom na Koperski zaliv z 168m2 stanovanjskih površin. Projektirana in zgrajena je z novo vrsto zidakov, ki omogočajo večji prihranek pri toplotni energiji. Hiša je zasnovana v slogu izgleda istrske hiše.

Stanovanje Šmarje
Stanovanjski objekt Šmarje se nahaja v centru vasi, pogled na morje in vaško jedro. Nahaja se v neposredni bližini pošte, trgovine, gostilne ter osnovne šole.
Dvojček v Sv. Antonu
Na ravni parceli je nastal moderno oblikovan dvojček s pogledom na Koperski zaliv.
Hiše
Stanovanja
Zemljišča
Poslovni prostori
Hrvaška
Reference